Beste Jazzvrienden

Zondag 13 februari was het dan eindelijk zo ver. We mochten na vier maanden weer luisteren naar lekkere jazz en genieten van het gezellige sfeertje in de Kruisberg. Wel nog op 1,5 meter afstand  en met een maximum aantal bezoekers. Jammer, dat we hierdoor een aantal leden hebben moeten teleurstellen.

De “Spirit of St.Louis” was er met hun typische muziek uit de jaren twintig en dertig.  Vertolkt op basis van de originele arrangementen uit die tijd. Het roept bij velen echte nostalgische gevoelens op.  Gelukkig zijn er nog steeds liefhebbers van deze onvervalste “Classic Jazz”.  Afgaande op de positieve reacties van verschillende toehoorders mogen we vaststellen dat het een geslaagd “openingsconcert” was.

Zondag 13 maart…….de  Tailshakers” !  “De leukste rock & roll band van Nederland”. Lekkere herkenbare muziek uit de jaren ’50 en ’60. Onder de bezielende leiding van toetsenist Jeroen te Lindert was dit viertal al vaker succesvol te gast bij Doe Jazz. Muziek waarbij je niet kunt stilzitten. En dat komt goed uit, want de beperkingen van de eerste jazzmiddag zijn min of meer opgeheven. Dat betekent dat iedereen, leden en niet-leden, van harte welkom is en….dansen is toegestaan !

De toegang  is, zoals gebruikelijk:  € 3,50 voor leden,  gratis voor leden passe partout, € 5,= voor introducees en € 10,= voor niet-leden. Aan de kassa kunt u betalen via pin of contant.  Voor de muntjes geldt: alleen contante betaling.

Met het extra concert in juli staan ( als alles meezit ..) voor dit jaar gewoon weer tien jazzhappenings op ons programma.

Ik zie u graag op 13 maart !

Peter van den Bremen,    voorzitter