Toen het KNMI op zondag 9 februari vanwege windkracht 12 code oranje afkondigde, hadden de echte liefhebbers onder ons al lang besloten om sowieso naar de Kruisberg te gaan. Geen storm kan hen deren! En ze hebben er geen spijt van gehad: Met het Quintet van Hein de Jong was het weer een supermiddag!

Zondag 8 maart zijn de mannen van de Down South Jazzband onze gasten en ook dat belooft weer een mooie happening te worden. Deze band uit het diepe zuiden van Nederland (en aangrenzend Belgisch Limburg) zal ons verrassen met een breed repertoire.

Graag wil ik u wijzen op onze jaarvergadering die zal plaatsvinden op dinsdag 10 maart a.s. Een mooie gelegenheid om u te laten informeren over het wel en wee van onze vereniging en om uw stem te laten horen. Wat vind u bijvoorbeeld van onze middagen, van de bands, van ons beleid in het algemeen? We zien u graag 10-03 om 20.00 uur in de Kruisberg en …het drankje is gratis !

Tenslotte: Alle Doe Jazz activiteiten zouden niet kunnen draaien zonder de inzet van onze fantastische vrijwilligers. Ze helpen ons bij de kassa, bij de opstelling van het licht, bij de indeling van de zaal tijdens de jazzmiddagen. We zijn heel blij dat mede dankzij hen alles draait zoals het draait.

Maar we kunnen meer vrijwilligers gebruiken. Bijvoorbeeld om op de hele drukke middagen – en die komen steeds vaker voor! – bij te springen bij de kassa. Als u dit leuk vindt horen we dat graag. Samenwerking met een gezellig team is gegarandeerd

Graag tot onze volgende session op 8 maart !

Peter van den Bremen, voorzitter