JazzKring Oost Midzomerconcert
Zondag 5 augustus 2018,  van 14.30 tot 17.00 uur.
Fort Bronsbergen Zutphen. Vrij entree.


Ruim anderhalf jaar geleden werd Jazzkring Oost opgericht, een samenwerkings-verband van 6 oostelijke jazzclubs. Jazzclub De Liemers (Zevenaar) lag toen al op de Intensive Care en heeft inmiddels het loodje gelegd. Daar staat tegenover dat Nijmegen druk doende is zich te heroprichten en als toekomstig lid actief aan onze kringactiviteiten deelneemt.

Zonder te willen stellen dat de oprichting van onze kring een revolutie teweeg heeft gebracht: een impuls is het wel!

Twee keer per jaar komen we volgens een roulatiesysteem bijeen, brengen verslag uit van ons wel en wee, wisselen ideeën uit, helpen elkaar waar mogelijk, publiceren in onze nieuwsbrieven concerten van elkaar (voor 2018/2019 komt er zelfs een totaal-agenda van alle Jazzkring Oost-activiteiten) en dat alles gaat in goede harmonie en een heel plezierig sfeertje. En dat bracht ons bij de vraag: moeten onze leden daar ook niet in participeren?

Welnu, op 5 augustus is het zover:

het eerste Jazzkring Oost- Midzomerconcert.

Plaats van handeling: het geweldige overdekte terras van Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 in Zutphen, met een prachtig uitzicht op het Bronsbergenmeer. We gaan er vanuit dat de weergoden ons initiatief gunstig gezind zijn en we een geweldig buitenconcert gaan beleven, maar mocht dit niet het geval zijn, dan verhuizen we naar binnen; ook daar is het goed toeven. Gezellig wordt het sowieso; daar staan Nick Smit en zijn Old Iezer Jazzband ook nu garant voor. Een sfeerloos concert van deze band moet nog worden uitgevonden…

En om het feest compleet te maken: de entree is vrij, al verwachten we wel dat alle aanwezigen de Piek voor de Muziek-doos weten te vinden en helpen vullen.

Mis het allemaal niet en zet het in je agenda:

5 augustus Jazzkring Oost. Welkom!

Categorieën: Regio Oost