Zondag 10 november van 14.30 tot 17.00 uur in Hotel-Bistro ‘de Kruisberg’  in Doetinchem.

We zijn als Doe Jazz ’81 buitengewoon verheugd dat het orkest Harbour Jazzband op 10 november bij ons in Doetinchem komt spelen. De band werd in 1956 in Rotterdam opgericht en slechts weinig orkesten kunnen bogen op zo’n lange geschiedenis. De “Harbour” mag zich na al die jaren nog steeds rekenen tot één van de beste traditionele jazzorkesten van Nederland. Het streven naar kwaliteit staat hoog in het vaandel. De kracht van de Harbour Jazzband zit ook in de inzet, het enthousiasme en de sfeer tijdens hun concert.

Het afwisselende repertoire bestaat uit composities van o.a. Jelly Roll Morton, Bix Beiderbecke, Louis Armstrong, Count Basie en Glenn Miller.

Sinds de band in 2008 is uitgebreid tot een 8-mans formatie is een echte “Eddie Condon-sound” ontstaan.

Er zijn maar weinig landen waar de Harbour Jazzband niet heeft opgetreden en de band heeft natuurlijk vele CD’s gemaakt. In 2018 is zelfs een gloednieuwe Vinyl-LP live en analoog opgenomen. Iets voor de liefhebbers.

Bezetting: Flip Robers – trombone en leider; Hans Verheul – klarinet en saxen; Jan Wouter Alt – saxen en cornet; Ton Hameeteman – piano; Matthijs Willering – Banjo/gitaar; Ludo Deckers – dubbel bas en Raymond van der Hooft: drums en zang. Op trompet spelen regelmatig als gast mee: Menno Daams en Coos Zwagerman.

Entree 10 euro
Leden 3,50 euro, Leden passe-partout gratis
Introducé (1/lid) 5 euro, Leden andere jazzclubs 5 euro