Iris & Friends Jazz
Zondag 11 maart a.s. van 14.30 tot 17.00 uur
Hotel – Bistro ‘de Kruisberg’ Doetinchem

Jazz-zangeres Iris is met haar warme stem al jaren een graag geziene en gehoorde gast in jazzclubs en op festivals in binnen– en buitenland.
Ze heeft een uitgebreide repertoire opgebouwd dat reikt van dixieland en blues tot de mooiste standards uit Amerikcan Songbook.
De friends van Iris & Friends Jazz, vinden het een uitdaging om haar op een dynamische manier te begeleiden. Maar ook komt ieder bandlid solistisch aan zijn trekken. Tijdens de concerten wordt een zeer afwisselend programma geboden waarbij het show element zeker niet wordt vergeten.
Niet alleen Iris maar ook de Friends hebben stuk voor stuk hun sporen in de jazz verdiend en spelen daarbij al langere tijd met elkaar samen.
Het repertoire van Iris & Friends Jazz staat borg voor een eigentijdse benadering van het mainstream idioom. Iris wordt niet alleen zeer regelmatig gevraagd als gastsolist bij diverse jazzbands, zij heeft sinds 2006 ook haar eigen jazzband Iris & Friends. De vrienden van Iris vinden het een uitdaging om haar op een dynamische manier te begeleiden. Maar ook komt ieder bandlid solistisch aan zijn trekken.
Tijdens de concerten wordt een zeer afwisselend programma waarbij het show element zeker niet wordt vergeten.
De bezetting van Iris & Friends Jazz: Iris Geitel, zang, Bas Toscani cornet, Pim Toscani drums, Nick van den Bos piano, Rob Veenhuizen bas.
.
Categorieën: Jazz