Raimond Surquin 6tet met zang van Sabine Elfers
Zondag 9 september
van 14.30 tot 17.00 uur
Hotel-Bistro ‘de Kruisberg’


De Band speelt een mix van allerlei stijlen uit de Jazz-te beginnen bij de Swing van Django via de Bop van Parker tot aan de Latin en Pop/Funk van nu!

Raimond Surquin is Gitaardocent aan de Regionale Muziekschool Oost-Gelderland, hij studeerde klassiek gitaar aan het Twents Conservatorium en jazzgitaar aan het Arnhems conservatorium. Muziekliefhebbers in de regio hebben hem de laatste jaren vaak kunnen zien spelen in allerlei formaties maar ook Solo.

Miquel Padros komt uit Barcelona speelt Dwarsfluit in verschillende stijlen waarbij Jazz en Latin de hoofdmoot vormen maar hij heeft ook Flamenco, Ierse en Klassieke muziek gespeeld-hij is een natuurtalent dat leeft voor de Improvisatie.

Wies Knipping doet dit jaar eindexamen VWO en gaat naar het conservatorium, hij won met 15 jaar de 2e prijs bij de Sena Guitar Awards in Amsterdam en speelde met Jan Akkerman en het Rosenberg Trio.

Michael Buerger studeerde op het Conservatorium van Arnhem en is Contrabas en Basgitaar docent aan Muziekschool Boogie Woogie in Winterswijk. Hij kan bogen op een jarenlange ervaring wat te horen is in zijn smaakvolle spel.

Ivo Elfers heeft al jaren zijn eigen Drum school en studeerde Drums in Hilversum-hij is een veelgevraagd sessiedrummer.

Sabine Elfers is de zangeres van de middag – mensen kennen haar vooral als Soulzangeres maar ook in de Jazz is ze geen onbekende!

Categorieën: JazzLatin